Presentatie:

Een professionele presentatie bespoedigt de verkoop! Wij schrijven overtuigende presentatieteksten en weten waar kandidaat-kopers op letten. De nadruk wordt gelegd op de unieke kenmerken van uw huis. Bij het presenteren van uw woning gebruiken we uitsluitend kwaliteitsfoto’s welke met oog voor detail worden gemaakt. Indien u wenst schakelen wij een professionele fotograaf en een stylist in voor het beste resultaat.

Marketing:

Gezien worden is verkopen! Uw huis onder de aandacht brengen bij kandidaat-kopers gebeurt tegenwoordig voornamelijk online. Wij maken slim gebruik van de laatste presentatietechnieken van funda om uw woning op de eerste pagina’s te krijgen. Onze geheel vernieuwde website biedt veel mogelijkheden voor een optimale presentatie. Ondersteund met satellietbeelden en een kaart met belangrijke voorzieningen in de directe omgeving. Een zoekersfunctie op onze website zorgt ervoor dat gegadigden direct per mail worden geïnformeerd over het nieuwste aanbod. Door op de juiste manier gebruik te maken van sociale media vergroten wij de kans om de doelgroep te bereiken. Tevens organiseren wij regelmatig open huizen. Dat we een te koop bord plaatsen, uw huis opvallend in onze etalage hangen en een prachtige brochure maken dat spreekt natuurlijk voor zich.

Actieve verkoop:

Makelen heet dat! Wij werken met een database voor woningzoekers. Deze database wordt geraadpleegd indien we uw huis in de verkoop nemen. Geïnteresseerden worden dan meteen door ons gebeld. Dankzij ons plaatselijk netwerk komen wij dagelijks regelmatig in contact met nieuwe kandidaten. Wij brengen uw woning bij de juiste kandidaten onder de aandacht. Bovendien hebben wij als NVM-makelaar een enorm collegiaal netwerk tot onze beschikking dankzij het NVM-uitwisselingssysteem.

Advies:

In een goede verkoopstrategie is de prijs van uw huis van essentieel belang. Wij adviseren u over de maximaal haalbare opbrengst en vraagprijs. En we geven u tips om uw huis aantrekkelijker te maken voor kandidaat-kopers.

Communicatie:

U kunt van ons een professionele houding verwachten als het gaat om communicatie. Iedere bezichtiging of bieding wordt uitvoerig met u besproken. Maar communiceren is meer. Het signaleren van veranderingen op de markt en daar op inspelen. Veranderingen in wet en regelgeving bijhouden en naar u doorspelen. En in heldere taal het verkoopproces aan u uitleggen.